Do, 18.Apr.2024 - 13:47
Aile ve Saglik Kitaplari

Yitik Şifanın Izinde
Gerçek Tıp
(2 Kitap Birarada)

Aidin Salih
Bu kitapları Sağlığınız İçin Mutlaka Okuyun!.. Yitik şifanın  seti 39.80 Euro yerine şimdi sadece 29.80 Euro!..  

SETIMIZDEKI ESERLER:  

1) GERCEK TIP / Dr. Aidin SALİH :  

"Gerçek Tıp", hastalıkların gerçek sebeplerini, hastalıklara karşı çaresiz olmadığımızı, ilahi kanunları çiğneyerek şifaya ulaşılamayacağını ve yitirdiğimiz şifanın izini tekrar sürebileceğimizi anlatırken sade ve hikmet dolu bir gerçeğe işaret ediyor.

Tüm Sağlık meselelerinin gerçek bir tıp yaklaşımıyla ele alındığı bu çalışmayla "az yiyerek" ve "doğru beslenerek" sağlığınızı koruyabilir; önerilerin yöntemlerle hastalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

"Allah, şifasını vermediği hiçbir hastalığı yaratmamıştır. Onu bilen bildi, bilmeyen de bilmedi." Hz. Muhammed (s.a.v) (Buhari, "Kader",4) (448 Sayfa) 

2) MÜKEMMEL SAGLK / DR. RECAI YAHYAOGLU:  

Doğu Tıbbı ve Islam Tıbbının TamamlayıcıTedavi Yöntemleri! Bu eser, günümüz insanının mükemmel sağlık arayışına; insanlık tarihi kadar eski, çağlar ötesinden esintiler getirmeye çalışmaktadır. Bu esintiler, bugünün modern sağlık anlayışıyla çelişmekte, onu desteklemekte ve mükemmel bir performansın ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Bu çalışma, bir tıp doktorunun yazdığı, uzak doğu tıbbı ve İslam tıbbının tamamlayıcı tedavi yöntemlerine birlikte yer veren, ülkemizde yayınlanmış ilk kitaptır. Bu kitabın amacı, okuruna ''farklı ve ciddi bir sağlık bilinci'' kazandırmasının yanında, okurunun ''yaşam amaçları'' edinmesini ve kendi kişisel gelişimi çabasında onun asla rötar yapmayacak şekilde yolculuğa çıkmasını sağlamaktır.
Yaşamın ve sağlığın öneminin vurgulandığı bu eserde; akupunktur, ayurveda, meditasyon, hipnoterapi, bioenerji, reiki, yoga, NLP, tıbbi bitkiler ve tıbb-ı Nebevi bölümlerinde sizi mükemmel sağlığa götürecek bilgiler bulacaksınız.
29,80 €
39,80 €
26 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!